nlen

Holland Football University steunt Villa Joep

Holland Football University
Ons bedrijf Holland Football University bestaat over een paar maanden bijna één jaar. Dit willen wij graag vieren met al onze trouwe deelnemers. Wij doen dit door het organiseren van ons FC Twente Community Toernooi 2016! Een jaarlijks moment van waardering aan alle deelnemers van FC Twente University. Samen als één family (community) zullen wij ons inzetten voor Villa Joep.

Samenwerking tussen Holland Football University en Villa Joep!
Villa Joep is het fonds tegen neuroblastoom kinderkanker. Het doel van Villa Joep is de verschrikkelijke ziekte de wereld uit helpen door de overlevingskansen voor ieder kind met deze aandoening stelselmatig te verhogen. Dit willen zij realiseren aan de hand van het (co-)financieren van gericht onderzoek op dit gebied.
Het gevecht van Joep en vele andere kindjes mag en zal niet voor niets zijn!
Joep heeft gevochten voor zijn leven en alle zware medische behandelingen rondom neuroblastoom moedig doorstaan. Helaas mocht het niet baten. Daarom willen wij als Holland Football University, namens Joep, het gevecht tegen de ziekte voortzetten. Helpt u met ons mee?

Tijdens het FC Twente University Community Toernooi op 4 mei zullen de olifantjes van Villa Joep verkocht worden. Iedereen die samen met ons Villa Joep wil steunen kan een olifantje kopen, de volledige opbrengst gaat naar Villa Joep.

Namens Holland Football University en Villa Joep, alvast heel erg bedankt.

Meer informatie over Villa Joep? Of donateur worden?
www.villajoep.nl


KvK nummer 54629802 | BTW nummer 8513.79.114.B.01
©2015 Holland Football University   |    Algemene voorwaarden   |    Sitemap    |   Webdesign: Webton.nl