nlen

Internationale Coach programma's

Holland Football University biedt ambitieuze trainers, van over de hele wereld, de kans om intensief te werken met UEFA-A gecertificeerde coaches. Je leert over het opleiden, trainen en managen van professionele voetballers. Ongeacht het niveau of leeftijd van de groep die de coach normaliter traint. De 5 en 9 daagse programma’s waarbij diverse workshops worden gegeven zijn een toevoeging aan de huidige kennis van de deelnemende trainers.

Professionele UEFA A gecertificeerde instructeurs focussen zich op jouw persoonlijke ontwikkelingsplan. Je leert om wedstrijden te analyseren en dit te vertalen naar leeftijdgespecificeerde professionele normen. Je leert hoe je het beste een probleem kunt ontleden tijdens een wedstrijd, om vervolgens je spelers hiermee te kunnen confronteren en te trainen tijdens jouw trainingsessies. Het analyseren van spelers wordt geleerd met behulp van ons videoanalyse syteem Dotcomsports. Aan het einde van het Coaches Programma ontvangen de trainers een Holland Football University certificaat.

De programma’s zijn inclusief: huisvesting, trainingskleding, transport en het certificaat.

Lees hier meer over onze Coaching programma’s


KvK nummer 54629802 | BTW nummer 8513.79.114.B.01
©2015 Holland Football University   |    Algemene voorwaarden   |    Sitemap    |   Webdesign: Webton.nl