nlen

Inschrijving voetbalkampen geopend!

In de zomervakantie organiseert Holland Football University weer vijfdaagse Internationale Voetbalkampen op het trainingscentrum in Hengelo! De inschrijving voor deze kampen is vandaag van start gegaan!
Schrijf je hier in!

Er wordt tijdens deze vijfdaagse kampen getraind zoals de spelers van voetbalclubs trainen tijdens hun trainingskampen. Dat betekent dat jij perfect voorbereid aan je nieuwe clubseizoen begint! De kampen van Holland Football University zijn er voor kinderen van 10 tot en met 15 jaar. Ambitieuze spelers en speelsters uit verschillende landen worden ingedeeld op leeftijd en niveau, zodat iedereen traint en leert op het eigen niveau.

Gedurende het kamp zullen er diverse voetbaltests gedaan worden om de kracht en de snelheid van de spelers te meten. Dit zijn dezelfde tests die de spelers van bijvoorbeeld FC Twente ook doorlopen. Ook worden er video-analyses uitgevoerd waarbij wordt uitgelegd hoe de spelers nog beter kunnen worden. Meer informatie op deze pagina.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze internationale voetbalkampen kunt u mailen naar: info@hollandfootballuniversity.com


KvK nummer 54629802 | BTW nummer 8513.79.114.B.01
©2015 Holland Football University   |    Algemene voorwaarden   |    Sitemap    |   Webdesign: Webton.nl