nlen

De FC Twente Voetbalschool wint steeds meer aan populariteit

BASL2370De FC Twente Voetbalschool wint steeds meer aan populariteit. Steeds meer voetballers, voetbalsters en keepers kiezen voor de professionele aanpak van FC Twente University en de stimulerende omgeving van het Trainingscentrum van FC Twente in Hengelo. De deelnemers worden tijdens hun trainingen regelmatig geconfronteerd met de spelers van FC Twente en van Jong FC Twente. Dit draagt ook weer bij aan de profbeleving van de spelers van de FC Twente voetbalschool.

De afgelopen weken kwamen er ook aanmeldingen binnen van spelers uit eenzelfde team. We mogen onder andere drie spelers van Sparta Enschede D1 verwelkomen. Daarnaast gaan de trainers van FC Twente University vanaf 13 maart aan de slag met minimaal drie spelers van ATC’65 D2. De spelers van ATC’65 D2 raakten enthousiast over de werkwijze van FC Twente University na het volgen van Teamclinic (lees: Team clinic ATC’65). Op 7 februari en op 14 februari staan er twee Teamclinics voor ATC’65 MB1 en voor ASV Dronten C3 op het programma.

De FC Twente Voetbalschool start op 13 maart. Voor meer informatie: Voetbalschool.


KvK nummer 54629802 | BTW nummer 8513.79.114.B.01
©2015 Holland Football University   |    Algemene voorwaarden   |    Sitemap    |   Webdesign: Webton.nl