nlen

FC Twente Voetbalkampen in de tweede helft van juli!

De razend populaire FC Twente Voetbalkampen staan weer op de agenda. De Voetbalkampen worden georganiseerd in de tweede helft van juli 2016, en vinden natuurlijk weer plaats op het Trainingscentrum van FC Twente in Hengelo. Het eerste Voetbalkamp is van 18 juli t/m 22 juli en het tweede Kamp zal zijn van 25 juli t/m 29 juli.

communityDe FC Twente Voetbalkampen zijn er voor spelers en keepers van 7 t/m 17 jaar. Er wordt getraind op schijn- en passeerbewegingen, op passing, afronden, vangtechnieken, afroltechnieken, meespelen vanuit het doel, coaching, maar er worden ook veel positiespelen en partijspelen gespeeld. Verder worden er weer snelheidstesten afgenomen, en er worden video-opnames gemaakt. De resultaten en de opnames worden vastgelegd in ons speler volgsysteem. Deelnemers krijgen toegang tot het speler volgsysteem om de eigen resultaten en filmpjes te kunnen bekijken.

Er zal op onze website regelmatig meer te lezen zijn over de komende Voetbalkampen in Juli 2016.

Meer informatie over onze Voetbalkampen: Klik hier


KvK nummer 54629802 | BTW nummer 8513.79.114.B.01
©2015 Holland Football University   |    Algemene voorwaarden   |    Sitemap    |   Webdesign: Webton.nl