nlen

Amber van den Berg succesvol bij PEC Zwolle

Amber Twente (1)De 14- jarige Amber van den Berg uit Dronten werkt hard aan haar voetballoopbaan. Amber heeft aan vele activiteiten van FC Twente University deelgenomen. Ze volgde modules van de Voetbalschool, maar deed ook mee aan Voetbalclinics en Voetbalkampen. Ook bij FC Twente University bleven haar talent en haar doorzettingsvermogen niet onopgemerkt. Het was voor de trainers een groot plezier om haar te ondersteunen in haar ontwikkeling! Met resultaat;

Amber zit sinds augustus 2014 op het Center For Sports & Education (CSE) Zwolle, waarbij voetbalopleiding en school optimaal op elkaar worden afgestemd. Ze traint 4 keer per week bij PEC Zwolle en 2 keer bij haar huidige club ASV Dronten. Elke zaterdag speelt ze een wedstrijd met de jongens van ASV Dronten.

Omdat Amber van den Berg nu voldoet aan de criteria van de KNVB en het NOC*NSF om aangemerkt te worden als talentvolle sporter, heeft ze de zogenaamde beloftestatus verkregen. Met deze status kan ze gebruik maken van extra faciliteiten en voorzieningen zoals:

– Sport Fysiotherapie,
– Sportdiëtiek,
– Mentale begeleiding
– Sport medische afdeling van het ziekenhuis Isala

De staf van FC Twente University wenst Amber veel succes met het verdere verloop van haar carrière.


KvK nummer 54629802 | BTW nummer 8513.79.114.B.01
©2015 Holland Football University   |    Algemene voorwaarden   |    Sitemap    |   Webdesign: Webton.nl