nlen

Spelervolgsysteem voor Holland Football University

Enschede – Holland Football University kiest per direct voor Dotcomsport als spelervolgsysteem voor spelers en speelsters die deelnemen aan de trainingen van HFU!

Holland Football University hecht grote waarde aan het beter maken van de spelers die deelnemen aan opleidingen van FC Twente University (Voetbalschool, Voetbalkampen en Voetbalclinics). Ook spelers uit het buitenland die deelnemen aan voetbalopleidingen van HFU zoals de Summerschool, Footballcamps en Footballtours worden intensief begeleid. Om de ontwikkeling van deze spelers nog beter inzichtelijk te krijgen is een volgsysteem daarom van groot belang. Na een langdurige zoektocht is de organisatie uitgekomen bij Dotcomsport, aangezien Dotcomsport op gebruikersgemak uitblonk en alle gewenste zaken in de applicatie geregistreerd kunnen worden.

Daarnaast kunnen de spelers zelf ook hun ontwikkelpunten inzien en bijhouden en zorgt het voor een goede opleidingsweg voor de spelers. Holland Football University wil de kwaliteit van de opleiding waarborgen en kan zodoende vanaf heden alle trainingen en activiteiten op 1 centrale plek bewaren en inzien.

Meer informatie over Dotcomsport:
Dotcomsport is een softwareleverancier die producten en diensten aanbiedt en ontwikkelt voor de sportmarkt.
Zo hebben zij een volledig webbased spelervolgsysteem Dotcomclub voor de voetbal en hockeymarkt.
De Pay-off is de essentie van de onderneming. Dotcomsport streeft ernaar om enkel software te ontwikkelen welke ook daadwerkelijk wordt gebruikt binnen de sport. Gebruikers mogen dan ook meedenken in de verdere ontwikkeling van onze volgsystemen. Samen met de sport komen zij zo tot een uniek en gebruiksvriendelijk product; Software in beweging!
Website: www.dotcomsport.nl

Op de foto:
Website Dotcomsport (1)
Directeur HFU Mary Kok-Willemsen en Directeur Dotcomsport Johan Henkes


KvK nummer 54629802 | BTW nummer 8513.79.114.B.01
©2015 Holland Football University   |    Algemene voorwaarden   |    Sitemap    |   Webdesign: Webton.nl