nlen

Inschrijvingen voorjaar geopend

BASL6538Op 13 maart 2016 start de voorjaarsmodule van de FC Twente Voetbalschool. De voetbalschool bestaat uit 10 trainingen. De trainingen vinden plaats op het trainingscomplex van FC Twente in Hengelo.
Er wordt veel aandacht besteed aan (functionele) techniektraining. Daarnaast worden er snelheidstesten afgenomen, en een aantal trainingen worden vastgelegd middels video-opnames. Alle deelnemers worden opgenomen in ons unieke spelersvolgsysteem. Hierin worden alle testresultaten, videobeelden en beoordelingen door de trainersstaf vastgelegd. De voetbalschool staat open voor deelnemers van 7 t/m 14 jaar.

Er is de komende module plaats voor maximaal 100 deelnemers. Om iedereen de kans te geven zich tijdig in te schrijven heeft Holland Football University de inschrijving geopend!

Ook de inschrijving voor onze spelersclinic van 2 maart 2016 is geopend. De clinic beslaat een gehele dag, waarin vier trainingen zijn opgenomen. De trainingen worden onderbroken door een uitstekende lunch.
Tijdens de spelersclinic krijgen de deelnemers een prima indruk van het leven en de trainingsmethodes van professionele voetballers. De spelersclinic is er voor spelers en keepers van 7 t/m 15 jaar.

Meer informatie en foto’s zijn te vinden op onze website en op onze facebook-pagina. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@hollandfootballuniversity.com.


KvK nummer 54629802 | BTW nummer 8513.79.114.B.01
©2015 Holland Football University   |    Algemene voorwaarden   |    Sitemap    |   Webdesign: Webton.nl