nlen

Video-analyse bij FC Twente University voetbalschooltraining

videoberichtFC Twente University heeft video-opnames gemaakt van de deelnemers aan de Voetbalschool. Door middel van deze beelden krijgen de deelnemers de mogelijkheid van zichzelf, maar ook van elkaar te leren.

De opnames zijn gemaakt tijdens de 6e en 7e training van de huidige FC Twente Voetbalschool-module. Tijdens de 9e trainingssessie op 15 november bij Trifora, worden de videobeelden uitvoerig met de groep besproken.

De video-opnames worden per groep en per speler gecodeerd op balbezit en balbezit tegenstander. Hierdoor kan iedere speler per zogenaamd hoofdmoment worden geanalyseerd.

De gecodeerde beelden worden opgenomen in het spelersvolgsysteem van Holland Football University. Hiervoor is een samenwerking aangegaan met het bedrijf Dotcomsport uit Zeewolde. Het spelersvolgsysteem biedt iedere speler een eigen unieke omgeving om te leren.

De technische staf van Holland Football University kan de deelnemers individueel videobeelden toesturen van momenten uit wedstrijden of van trainingssituaties. Dat kan een opname zijn uit eigen trainingen, maar het kan ook beelden betreffen van wedstrijden uit de Eredivisie of de Champions League.


KvK nummer 54629802 | BTW nummer 8513.79.114.B.01
©2015 Holland Football University   |    Algemene voorwaarden   |    Sitemap    |   Webdesign: Webton.nl