nlen

De FC Twente Voetbalschool traint bij Trifora

BASL6558De FC Twente University Voetbalschool traint op 15 november niet op het trainingscomplex in Hengelo maar bij Trifora Health-, Racket- en Welnessclub in Enschede.

Holland Football University wil dat de deelnemers aan de FC Twente activiteiten kennis maken met alle facetten van het professionele voetbal. De afgelopen acht weken stonden in het teken van intensieve trainingsvormen, waarbij de nadruk lag op het verbeteren van de functionele techniek.

Trifora Health-, Racket, en Welnessclub biedt alle faciliteiten om de spelers en speelsters ook kennis te laten maken snelheidstesten, indoortechniektraining, krachttraining en hersteltraining (bij spelers van o-13 t/m o-15) De jeugdspelers krijgen hiermee een indruk van andere facetten uit het leven van een professionele voetballer. Zo komen ze erachter dat profvoetballers meer doen dan alleen op de training “een balletje trappen”. Alle testresultaten worden door de technische staf van de FC Twente voetbalschool vastgelegd in ons spelersvolgsysteem.

De afgelopen weken zijn er bovendien video-opnames gemaakt van alle groepen. Naast bovengenoemde trainingsactiviteiten bespreken de trainers bij Trifora met hun groep de video-opnames. Deze worden per team en per speler gecodeerd. De gecodeerde beelden worden gebruikt om de spelers en speelsters van zichzelf en van elkaar te laten leren. Alle opnames worden opgenomen in ons spelersvolgsysteem. De prestaties van onze deelnemers kunnen op deze manier goed worden gemonitord, waardoor er gericht en specifiek met spelers gewerkt kan worden.


KvK nummer 54629802 | BTW nummer 8513.79.114.B.01
©2015 Holland Football University   |    Algemene voorwaarden   |    Sitemap    |   Webdesign: Webton.nl