nlen

FC Twente University gaat door

De activiteiten van FC Twente University gaan door. Ook komend seizoen krijgt de jeugd de kans om op het FC Twente trainingscomplex te trainen als een professional. De inschrijving voor de najaarseditie van FC Twente Voetbalschool is inmiddels gesloten.

De activiteiten van FC Twente University zijn per 1 augustus 2015 overgenomen door Holland Football University. Dit is het nieuwe bedrijf van Mary Kok-Willemsen, die van 2006 tot 2015 trainer was van FC Twente vrouwen en manager van FC Twente University.

Mary Kok-Willemsen geeft aan dat er in de praktijk weinig verandert. Er wordt gewerkt met dezelfde trainers en coaches en dezelfde kwaliteit wordt gegarandeerd. Mary Kok Willemsen: “Het is mooi nieuws dat ik de activiteiten van FC Twente heb kunnen overnemen en op deze manier FC Twente University kan voortzetten. We hebben er ontzettend veel zin in en zullen komend seizoen alle ambitieuze kinderen, coaches en teams een unieke voetbalervaring bieden.”

De nieuwste editie van de FC Twente Voetbalschool, is gestart op 13 september 2015 op het FC Twente Trainingscentrum in Hengelo


KvK nummer 54629802 | BTW nummer 8513.79.114.B.01
©2015 Holland Football University   |    Algemene voorwaarden   |    Sitemap    |   Webdesign: Webton.nl